Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Jag vill hylla…

Att träna tillsammans är för mig att höja träningen ytterligare ett snäpp. Många av Linas & mina cirkelpass hade jag nog aldrig genomfört helt ut om vi inte varit två. Jag blir taggad, peppad & pushad av att någon mer gör samma sak. När man avger en sådan där nu-orkar-jag-inte-mer-pust (eller kanske stön snarare…), så kommer det ett peppande \”Kom igen, du är stark, du fixar, 20 sekunder kvar\”! Fasen vad mycket extra kraft man får av det! När vi kör styrka ihop är det samma sak – peppen & pushen har många gånger gjort att jag klarat betydligt mer än jag någonsin trodde att jag skulle fixa!

När jag springer gör jag det oftast tillsammans med mannen eller stora sonen. Vi kanske inte orkar prata så mycket under löprundan, men att ha någon som springer nära, att kunna prata om rundan efteråt, att ha gjort något gemensamt, att planera en ny & längre runda tillsammans innan – det är ju också en del av grejen! När man planerat en runda dagen innan, väckarklockan dånar i huvudet & regnet vräker ner, då skulle det vara mycket lättare att dra täcket över huvudet & försöka somna om. Men har man bestämt med någon annan så ger man sig ju ut ändå. Och känslan efteråt är ju gudomligt härlig!

Jag går på IW intervall varje måndag med en vän. Dels är passet galet bra & likaså ledaren, men ibland när livet är lite för stressigt, så skulle det vara lätt att hoppa över träningspasset. När det då kommer ett mess två timmar innan \”Snart ses vi, jag hämtar upp dig, så kul att vi ska träna idag!\”, ja då är ju tankarna på att hoppa över passet helt bortblåsta & leendet fastklistrat i ansiktet.

När vi testade Norrköpings hinderbana för första gången var vi en hel grupp som skulle träna tillsammans. Bästa PT:n Magnus styrde upp det hela & peppade oss massor. Men även alla andra i gruppen, som vi aldrig hade träffat innan, peppade, tipsade, hejade på oss också. Det är träningsglädje i kubik det!

Så idag vill jag hylla träningskompisar! Det kan vara en person eller en hel grupp! Det kan vara en nära familjemedlem, en vän eller en helt okänd! TACK för att ni finns & förgyller mitt liv 1000 gånger om! //Vickan

 \"Vickan

\"Vickan

\"Träningskompisar\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons