Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Tre saker som kan förbättras!

Underbara sommar! I morse blev det en runda i skogen. Trots att svetten rann, så att det sved i ögonen, var det lycka rakt igenom hela milen. Dock är det tre saker som jag känner kan förbättras för att få en optimal löparupplevelse: vätskeförvaring, mobilfodralet & svettband. Eftersom det var hett redan kl. 08.00 på morgonen, tog jag för första gången med mig en liten vattenflaska. Den behövdes verkligen under passet, då det var riktigt riktigt varmt. Att springa med en vattenflaska i handen är dock långt ifrån optimalt. Det funkade, men armrörelsen blev inte alls så avslappnad som jag önskar för att få en bra armpendling. Jag tror jag vill ha en hållare till armen för en liten flaska, typ som ett mobilfodral.

Jag har testa massor av mobilfodral & fortfarande inte hittat något jag är riktigt nöjd med. Många glider ner på armen, det är svårt att få ut mobilen snabbt ur fodralen om man vill fota & de tål inte regn.

Idag när det var så hett ute önskade jag verkligen ett pannband som fångade upp svetten som rann ner i ögonen. Saltet i svetten sved i ögonen & det hade varit riktigt skönt om ett pannband fångade upp svettdropparna. Jag passar inte alls i pannband, men dessa varma dagar är det ändå att föredra för att slippa rinnande svett i ansiktet.

Så på önskelistan hamnar alltså:

  • ett nytt smidigt mobilfodral, där det är lätt att få ut mobilen för fotografering
  • fodral/hållare med en liten vattenflaska i
  • ett snyggt & bra pannband //Vickan

\"160724

 

\"160724

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons