Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Kärleksmums på mitt sätt

Avokado är en perfekt bas när man vill baka lite nyttigare. Idag testade jag att baka en hälsosammare variant av kärleksmums till fikat. Oj, vad goda de blev. Jag gjorde det enkelt  för mig denna gång och hade ingen form av glasyr på, men det skulle säkert bli ännu godare då.  Ha en fortsatt fin lördagskväll! //Lina

\"img_0982\"

Kärleksmums

1 avokado
3 msk osötad äpplemos
8 urkärnade dadlar
0,5 tsk vaniljpulver
3 ägg
1 dl kokosmjöl
3 msk kakao
1 tsk bakpulver
Kokosflingor att strö på

Mixa först avokado, dadlar, äpplemos och vaniljpulver. Häll sedan i övriga ingredienser och mixa igen. Grädda på 175 grader i cirka 25 minuter. Strö över kokosflingor efter cirka 15 minuter i ugnen. Njut!

\"img_0976\"

\"img_0946.jpg\"

Alltså den smeten ??

\"img_0947.jpg\"

På väg in i ugnen.

\"\"

Klar!

\"img_0951.jpg\"

\"img_0952.jpg\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons