Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Trippelplus

En hel vecka har gått sedan senaste löpningen. Ärligt, så har jag räknat ner till detta tillfälle!! Tisdag lunch, nu är det bara tre dagar kvar. Onsdag lunch, två dagar kvar. Torsdag lunch, imorgon… Fredag lunch – på väg hem, löparkläderna ligger framlagda, löparklockan laddad, benen spritter & hjärtat hoppar en extra volt. Som att vara nykär typ. Och så ska jag \”bara\” ut & springa i en natur av 100 nyanser gråbrunt typ. Tänk att det kan ge sådan glädje även innan passet. Trippelplus, eftersom jag njuter av varenda steg under tiden & efteråt är hela kroppen lycklig.

Idag blev det en runda runt ängarna som var isfri (tyvärr för mycket ren is kvar i skogen). Jag har inte riktigt vågat springa här själv innan, men idag tog jag tjuren vid hornen & tänkte att vad kan hända!? Skickade ett sms till mannen för säkerhets skull, så han visste var jag var om jag inte kommit hem ?. Men inga faror så långt ögat nådde, lugnt & fridfullt. Det är tyvärr en del asfalt på denna runda & sista dryga km är rent uppför. Trots detta höll jag en snitttid på 5:29 under hela milen. Det är jag galet nöjd med. Nu börjar helgen!! Härligt!!//Vickan

\"\"

\"\"

\"\"

Fredagshoppet!! Ett måste på fredagsrunda, då det spritter lite extra i kroppen! ?

\"\"

\"\"

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons