BLOGGMENY

Det har blivit en tradition att maken och jag åker till gymmet på lördagar. En riktig bra tradition tycker jag ?. Barnen är antingen hemma en stund själva, eller så brukar dottern gå till mina svärföräldrar som bor nära oss. I vanliga fall brukar vi vara på gymmet vid 9, men idag blev det lite sovmorgon då dottern hade en kompis som sovit över. Vi var ändå där till klockan 10. Idag stod det axlar och rygg på mitt schema. Ett av mina favoritpass! Det säger jag i och för sig om de flesta passen och övningarna, men jag älskar ju att träna?. Militärpress har jag alltid med som basövning när jag tränar axlar, och chins för ryggen. Ett riktigt bra pass som avslutades med lite kondition på spinningcykeln i form av tabataintervaller. En bra start på lördagen och fortsättningen var också bra. Nu blir det en lördag i soffan med familjen. Först fotboll och sedan det nya tv-programmet där man gissar låtar. Ett program som hela familjen tycker är okej för en gångs skull. Ha en fin lördagskväll! //Lina

Så här såg dagens pass ut:

  • Uppvärmning och rörlighetsträning överkropp.
  • Chins i stege. Först 7 reps sedan 6, 5 ,4 osv ned till 1 repetition.
  • Militärpress 5 x 3 repetitioner (tungt) och axellyft åt sidan (lättare) 5 x 10 repetitioner.
  • Facepull i cablecross 3 x 12 repetitioner och lyft av viktskiva framför kroppen 3x 10 repetitioner.
  • Hantelpress 3 x 10 repetitioner och utsida axlar med viktskiva 3 x 20 repetitioner.
  • Till sist tabataintevaller på spinningcykeln.

lördagsfys4

Militärpress

lördagsfys3

Nedan kör jag latsdrag. Snacka om fightingface ??

lördagsfys2

Nedan kör jag facepull. En riktig favorit hos mig.

lördagsfys

 

 

 

 

 

Annons

Lämna en kommentar