Lina Löpning

Söndagslöpning

Idag blev det en löprunda på förmiddagen. Vilket underbart löpväder! Solen sken, och temperaturen låg runt 10 grader när jag gav mig ut. Perfekt löpväder tycker jag. Idag planerade jag för en lugnare meddellång (för mig) runda. Inte jagandes några tider. Jag har ändå Runkeeper igång som det kontrollfreak jag är ?. Känslan var att jag höll ett ganska lugnt tempo, men det visade sig gå rätt snabbt (enligt mitt tempo). Det är en härlig känsla när kroppen är pigg och hänger med och mår bra av all träning jag kör. Jag avslutade med en ordentlig stretch när jag kom hem. //Lina

söndagslöpning

Ibland är tempot högre än man tror?och ibland är det åt andra hållet?. 

söndagslöpning

Alltså dessa omgivningar är ju underbara! Vilka härliga höstfärger.

söndagslöpning

Jag gillar verkligen det här underlaget. Väldigt lättsprunget.

söndagslöpning

Första rundan med långärmadtröja för denna höst. Det känns ändå lite skönt på något sätt. Idag blev det lite musik i öronen också?

söndagslöpning

 


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar