Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Söndagsutmaning

Vilken underbar helg det varit! Vilket väder☀️! Även om det idag är lite sämre väder så lever jag på lyckan från tidigare dagar.

Om fredagshoppet är Vickans signum så är nog att göra utmaningar min ?- jag bara älskart. Trädgården är den perfekta platsen för dessa övningar, så nu när vädret tillåter blir det mer sån här träning för mig. Armhävningar med pinne är en ny övning jag tränar på. Det är alltid bra att utmana musklerna med nya varianter. Här får hela kroppen en utmaning, & bålen lite extra jämfört med vid vanliga armhävningar. Även greppstyrkan tränas. En kratta passar perfekt om du som jag inte har en pinne hemma. Jag tränar på att ha pinnen/skaftet lutat & rakt. Än så länge kommer jag inte så djupt & kan inte göra särskilt många, men första delmålet är 5 djupa av varje. Perfekta övningar att träna på hemma när tillfälle ges! Testa gärna! Ha en fortsatt fin söndag. //Lina

\"\"

Jag tycker verkligen att det är så här roligt! Ren och skär lycka! Mitt tjocka pannben & min enorma envishet hjälper mig framåt i dessa övningar.

\"\"

\"\"

\"\"

Här ska krattan/pinnen vara rak. Inte helt lätt som ni ser på andra bilden nedan ?.

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons