Träning - Styrka

Slamball på knä

Vi varierar ibland våra slamballs genom att köra dem på knä. Då använder vi oss av en lite lättare boll.  I “vanliga” slamballs brukar vi köra med 10 kilo & här 5 kilo. Detta är en lite mer pulshöjande variant, då tempot kan hållas lite högre. Du sitter på knä & greppar bollen, sedan reser du dig till knästående & för bollen rakt över huvudet. Sedan kastar du bollen så hårt du kan i golvet & går ned med rumpan mot fötterna & plockar upp bollen igen. För att få hela bålen att jobba kastar du bollen i 3 riktningar, rakt fram samt åt båda sidorna. En riktig utmaning för armarna, det sved bra mot slutet. Se film längst ner i inlägget. //Vickan & Lina


Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Marie
  11 april, 2017 at 17:01

  Starka tjejer med bra övningar!

  • Vickan och Lina
   Svara
   Vickan och Lina
   11 april, 2017 at 21:33

   Tack ?

  Lämna en kommentar