Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Nyttig rabarberpaj

Rabarberna växer så det knakar i trädgården. Alltså denna årstid som är på ingång är ju så underbar. Snart kan man även fylla morgonyoghurten med färska bär. //Vickan

\"Rabarbersmulpaj\"

Smulpaj
Rabarber (så att det täcker botten på en pajform)
3 msk kokosolja
0,5 msk kokosmjöl
2-3 msk honung
1,5 dl havregryn
1,5 dl hasselnötsmjöl
Skär rabarberna i små bitar. Lägg dem i en pajform & häll på ca 1 msk honung samt kokosmjölet. Rör runt & sprid ut rabarberna igen. Smält kokosoljan i en kastrull på svag värme. Ta av från värmen & häll i havregrynen, hasselnötsmjölet & resten av honungen. Rör om ordentligt & smula sedan över rabarberna. Sätt in pajformen långt ner i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter. Servera med glass, kvarg, grekisk yoghurt eller kokosgrädde. Så gott!
\"Rabarberpaj
\"Rabarber
\"Rabarber2\"
 \"Rabarberpaj4\"
\"Rabarberpaj
Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons