Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Happy girl

Nu har jag ett lyckorus i hela kroppen. Äntligen fick jag till att springa min favoritsträcka på milen. Första halvan är kuperad skogslöpning (med rötter, stenar, barr & grus som underlag), några km mitt på är grusvägslöpning utmed vackra Ågelsjön & sista 1,5 km är rent uppför med start i Familjebacken (Yxbacken) för att sedan fortsätta uppåt inne i skogen! När man har sprungit 8,5 km i kuperad terräng är kroppen lite trött. Att då avsluta med bara uppför… Men när man står där på toppen & kan sträcka armarna uppåt i skyn av segerkänsla, då är man allt bra lycklig!! Idag hittade vi en ny väg mellan Ågelsjön & Yxbacken (genom Hults Bruk) som vi aldrig sprungit förut, så nu slipper jag asfalt helt & hållet på denna mil.

Jag är verkligen lycklig i hela kroppen efter denna runda! Bästa underlaget, fantastiskt vackert & sällskap av mannen. Jag springer inte för att jaga tider, så lopp är tyvärr inget för mig (dessutom passar ju inte asfaltslöpning mina benhinnor, medans skogslöpning funkar perfekt!). Jag springer för att få känslan & upplevelsen. För att få ny kraft & energi. För att känna lyckoruset! Nu är jag verkligen en happy girl!! //Vickan

\"V

\"V

Här på grusvägen sprang vi i vintras, då var det fullt med is på berget.

\"160522
\"160522

Fantastiskt vackra Ågelsjön!! Får aldrig nog av vyerna när man springer utmed sjön!

\"Ågelsjön\"

Idag upptäckte vi en ny väg & istället för asfaltsvägen mellan Ågelsjön & Yxbacken, så sprang vi genom Hults Bruk & förbi fantastiskt vackra Smedstugorna & kom tillslut till en galet  vacker stig mellan Hults Bruk & Yxbacken. Så grönt, så lummigt, så vackert! Tänk att vi aldrig sprungit eller gått här tidigare…

\"160522

Så kom vi då till Familjenbacken (Yxbacken)… Puh! Efter 8,5 km är det kanske inte drömslutet att springa uppför här, men när man väl är uppe så är det ju löjligt härligt!!

\"160522

Som sagt, ingen snabbrunda, men världens bästa må-bra-runda!

\"Garmin

Som ni ser nedan så är det skapligt kuperat. Och pulsen ligger högt.

\"Garmin

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons