Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Snakerope med hopp

Vi skrev i förra veckan om att vi ofta har med snakerope i våra pass. Här kan du hitta det inlägget. Idag tänkte vi tipsa om ännu en variant vi kör ibland. Den här varianten passar perfekt som avslut på ett träningspass för att få ut det sista lilla ur kroppen. Den kanske inte ser så jobbig ut, men en mer pulshöjande övning får du leta efter. Vi kör den i tabataintervaller, hälften på varje arm. Att köra den tillsammans med en träningskompis är perfekt för att orka tiden ut i ett högt tempo. Man vill ju inte ge upp när den bredvid orkar köra vidare ?. Har du inte testat denna så gör det, den ger så mycket tillbaka ??. Se film längst ner i inlägget. //Vickan & Lina

\"snakerope\"

\"snakerope\"

\"snakerope\"

\"Snakerope\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons