Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Rekord!!!

Egentligen hade jag planerat för en löprunda idag, men vädret kändes bara för trist och motivationen för löpning var som bortblåst. Istället tog jag en runda in till gymmet för att köra lite marklyft. Jag har haft svårt att köra det på grund av ett skadat finger, men nu börjar det gå bättre. Tanken var att träna teknik och inte så tunga vikter, men jag kände mig stark och kunde lasta på. Helt plötsligt hade jag lyft 90 kilo! Den lyckan som infaller är obeskrivlig. Kände mig lite som Pippi Långstrump typ ?. Mitt mål är 100 kilo och det känns inte så avlägset just idag. Ha en fortsatt fin söndagkväll! //

\"Rekord

Bilden är inte tagen vid rekordlyftet, men fightingfacet var på även här ?

\"Rekord

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons