BLOGGMENY
LöpningVickan

Fredagsfys gånger två…

Idag blev det dubbla pass. Solen sken så härligt efter jobbet (har nästan alltid med en väska med löparkläder i bilen), så det blev en oplanerad 7 km löptur utmed Göta Kanal. Värsta motvinden, jag fick spänna mig & hålla emot för att inte blåsa ner i kanalen! Hemvägen blev betydligt behagligare med medvind. Sol, blå himmel & höstvackra träd. Så vackert & härligt att springa. Vinden gjorde bara att jag fick kämpa lite extra ?!

Den planerade träningen för idag var orientering. Det är verkligen kul att få använda kartan igen. Jag orienterade mycket när jag var i tonåren, men sedan dess har det inte blivit mycket kartläsning i skogen. Idag följde jag med mannen som skulle sätta upp orienteringskontroller till sin idrottsundervisning. Kul att få läsa av naturen, springa sig trött i kuperad terräng & dessutom se andra delar av vårt närområde, än vad jag är van att träna i. //Vickan

Löpning Göta Kanal

Löparjackan åkte av efter bara 1 km. Trots nästan stormvindar, så var det varmt ute.

Vickan springer

Några timmar senare sken inte solen, men det blev mer vindstilla inne i skogen.

Vickan orienterar

Orienteringskontroll

Orientering

OL - Ngamisjön

OL - stor sten

Annons

Lämna en kommentar