Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Ett sommarmål

Jag mår bäst av ett aktivt liv. När jag jobbar sitter jag still otroligt mycket & går som mest typ 2500 steg på en hel arbetsdag. Jag gillar mitt jobb, men tycker inte om att det är så stillasittande. Så ett av mina sommarmål är att ha en aktiv sommar – att varje dag gå minst 10.000 steg. Jag startade mitt sommarmål/utmaning första måndagen på mitt sommarlov (20/6) & hittills har jag lyckats nå mitt mål, trots flera långa dagar i bil. En av dagarna i Trysil tredubblade jag dessutom mitt dagsmål & gick hela 31.157 steg. En hemmadag när regnet fullkomligt vräkte ner & jag höll på att tvätta, packa upp & packa för nästa lilla semestertripp hade jag svårt att få ihop mina 10.000 steg. Då kom lilla sonen på att jag skulle springa upp & ner i trappan. 20 vänder upp & 20 vändor ner blev det & på kvällen var dagsmålet nått! Jag använder mitt aktivitetsarmband Garmin Vivosmart för att hålla koll på stegen. Det är en tydlig & bra app som Garmin har (Garmin Connect) & en enorm fördel är att löparklockan Forerunner 225 synkroniseras i samma app. Allt på ett ställe alltså. Det gillas!! //Vickan

\"Garmin

\"160625

\"Garmin

Mitt sommarlov började måndag 20 juni. De helblåa strecken innebär att jag nått mitt dagsmål på 10.000 steg eller mer. Streckat betyder att jag inte uppnått målet… Ni ser ju hur det såg ut innan sommarlovet började – mest streckat ?! De helgröna strecken är löppassen jag har gjort. Fjällvandringar, powerwalks & annan träning registrerar jag inte i denna app, bara dagliga steg & löpning. Jag har uppnått mitt mål hittills! 3,5 vecka har gått av mitt sommar lov, lika länge är kvar. Jag fortsätter min aktiva sommar & hoppas att nå målet med helblåa streck fram till jobbstart i augusti!

\"Garmin

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons