BLOGGMENY

Jag har inte riktigt haft disciplinen att köra hemmaträning tidigare. Visst har jag kört lite situps & armhävningar etc efter ett löppass, men jag har aldrig gjort ett helt styrke-/konditionspass hemma. Idag tog jag tjuren vid hornen!! Jag hade ingen lust att åka själv till gymmet & köra inomhus, så vill man träna får man helt enkelt gå utanför sin comfort zone & det känns galet skönt efteråt!! Dels har det varit svårt & motivera mig tidigare att köra hatkärleken burpees hemma & dels har jag känt mig lite obekväm i att köra ute, så att grannar & förbipasserande kan se mig. Men så kom jag på, vad fasen jag bryr mig ju egentligen inte om det. Tycker de att det ser töntigt ut, så får de väl tycka det… //Vickan

Jag bestämde mig innan passet för att köra följande:
15 burpees
15 russian twist (eller 16 för att det skulle bli lika många på varje sida)
15 rygglyft
15 armhävningar
15 squat

x 6 omgångar

Sedan blev det en extra omgång med 10 av alla för att få ihop 100 av varje!! Jag kunde ju inte sluta på 90… 😉 Härligt att få träna i solen på altanen!!

Vickan burpees

Vickan Russian twist

Vickan rygglyft

Vickan armhävning

Vickan squat

Annons

Lämna en kommentar