Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Sallad med marinerade bönor

Jag är väldigt noga med att ha matlåda till jobbet. Oftast blir det rester från middagen kvällen innan. Men ibland blir det inget över eller vi kanske inte äter hemma, då försöker jag plocka ihop något av det som finns hemma. Grönsaker och konserverade bönor har jag nästan alltid hemma och det går att kombinera till en riktigt god och mättande sallad. Min absoluta favorit är att marinera bönorna i dijonsenap. Det ger en riktigt god smak till salladen, istället för dressing. En perfekt sommarlunch varma dagar, men lika gott året runt :). //Lina

\"bönsallad\"

 

Marinerade bönor (räcker till 2 portioner)

Konserverade blandade bönor 500 gram

En nypa salt

1 tsk dijonsenap

1 msk rapsolja eller olivolja

Häll av spadet från bönorna och skölj dem. Lägg bönorna i en skål och häll på samtliga ingredienser. Rör runt och häll i salladen. I denna sallad har jag blandade gröna blad, tomat, gurka, paprika och fetaost. Enkelt och gott!

 

\"bönsallad\"

 

\"bönsallad\"

Min favorit bland bönblandningar!

\"bönsallad\"

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons