Ny kvarg
Jag gillar inte att bara äta den tjocka konsistensen som kvarg har. Så jag brukar blanda ut lättyoghurt med en halv burk kvarg till frukost, då blir det en mer matig yoghurt & dessutom lite god smak. Oftast använder jag naturell kvarg, men emellanåt är det riktigt gott att använda dessa smaksatta. Nu har det kommit två nya smaker som jag bara var tvungen att testa. //Vickan
De två nya smakerna är Hallon & lakrits samt Vattenmelon. Jag var skeptisk till Hallon & Lakrits innan, då det känns som en godissmak. Jag blev dock överraskad över att det var så gott & fräscht! Eftersom jag blandar naturell yoghurt med en halv burk kvarg, så blev det en riktigt god smak! Lite extra gott med hallon på müslin.
Vattenmelonkvarg, lättyoghurt, min egna müsli & vattenmelonbitar till det. Sommarfriskt & riktigt gott!
Frukost med Persika-Passionskvarg, naturell yoghurt & nektarin i bitar. Gott!