Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Cykeltur till gymmet


Idag har jag varit ledig, helt underbart. När jag har en ledig dag brukar jag alltid åka och träna efter att ha lämnat barnen på skolan. Det prioriterar jag alltid på mina lediga dagar. Jag har ingen önskan att ha någon lång sovmorgon då för det är den absolut bästa tiden att vara på gymmet, nästan folktomt.  Idag hade jag dock ingen bil, men det är ju faktiskt inget hinder. Har jag bestämt att jag ska träna så blir det träning. Det fick bli en cykeltur till gymmet istället. Det var inte första gången jag cyklade dit, men det händer tyvärr inte så ofta. Men det var helt underbart och blev en perfekt uppvärmning. Det måste jag göra fler gånger. Cirka 6 kilometer enkel resa är det till gymmet hemifrån mig.

 

\"cykeltur\"

\"cykletur\"

\"cykeltur\"

Väl på gymmet blev det ett axlar -och ryggpass. Jag har nästan alltid med militärpress i mina axelpass. Det är en riktig favoritövning. Jag inledde passet med den idag och försökte öka på vikten lite. Jag kunde öka från 30 kilo till 32,5 kilo så det kändes bra. De här övningarna körde jag för axlarna:

Militärpress  3 set med 6 repetitioner (32,5 kilo)

Hantelpress 3 set med 8 repetitioner (12,5 kilo) i ett superset med hantellyft åt sidan (7 kilo) 3 set 10 repetitioner

Baksida axel framåtlutad (omvänd flyes) 3 sets 10 repetitioner 

Sedan var axlarna rätt så möra inför fortsättningen med ryggen. De övningarna får jag tipsa om en annan gång.  Avslutningen fick bli de 6 kilometerna hem på cykeln. //Lina

\"AXELPASS\"

\"axelpass\"

\"axelpass\"

Lite påfyllnad av energi innan hemfärd :). Jag älskar bananer, både färska och frysta.

\"cykeltur\"

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons