Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Vad jag drömmer om…

Tänk vad olika tider i livet kan få en att drömma om olika saker. Nu när barnen är större, så har jag mer egen tid för mig själv. Jag har drömmar om nybyggt hus & fantastiska resor, men mest drömmer jag faktiskt om nya ställen att springa på. En träningsresa, oavsett träningsformer, vore fantastiskt & \”drömmigaste\” drömmen!!

En stark längtan & dröm är att springa på Brooklyn Bridge & i Central Park i New York. Jag vet inte riktigt varför jag hela tiden återkommer till detta, men det skulle kännas lite som magi.

\"\"

Andra drömmar att springa vid är:

Alperna – Vyerna. Mäktigheten. Utsikten. Naturen. Känna att man är högst upp i hela världen typ…

\"\"

Cinque Terre – Jag vet att det är backigt & kanske svårsprunget, men att komma fram till en by här på italienska kusten & se alla färgglada hus känns också lite som magi.

\"\"

Portugal eller någon Medelhavsö/stad vid Medelhavet – Att springa på en bergskant med branta klippor ner till havet. Att springa på stranden i soluppgång eller solnedgång.

Maldiverna – Tänk att springa på en strand, med turkost vatten på ena sidan & kritvit strand & palmer på den andra sidan. Och att dessutom kunna springa runt ön & några delfiner som leker ute i vattnet…

\"\"

Norge – Som i alperna, fast närmare hemma. Vyerna. Mäktigheten. Utsikten. Naturen.

Jag kan naturligtvis tänka mig att springa på 1000 andra ställen också, men just detta är det som finns i mina drömmar nu…

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons