Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Cirkelpass v. 42

Än går det att köra cirkelpass ute på altanen. Höstluften är så härligt frisk! Denna veckas tips på cirkelpass kändes lite extra i armarna & pulsen fick jobba bra den med! Hoppas att ni får en bra träningsvecka! //Vickan

Hur jag genomför mina cirkelpass: 6 olika övningar/stationer. Varje övning gör jag i 60 sekunder. Sedan är det 10 sek mellan varje övning. När alla 6 övningar är gjorda en gång har det gått ett varv. Då har jag 1 minuts vila. Jag kör sammanlagt 5 varv, vilket innebär att hela passet tar 38 minuter.

Veckans cirkelpass:
Hoop jumps
Planka med pik
Hindu pushups
Burpees
Omvänd armhävning
Planka med jumpingjacks

Material som behövs till detta pass: matta + boll med tyngd/annan tyngd.

\"\"

Ovan hoop jumps. Eftersom jag inte har en boll med tyngd i hemma, så tog jag en betonglykta. Doppa bollen/tyngden i marken & gör sedan ett upphopp med bollen/tyngden snett upp framför huvudet. Ner igen & börja om från början.

Nedan planka med pik. Stå i plankposition på raka armar. Vik kroppen & för höger hand mot vänster fot. Tillbaka till plankposition. Gör tvärtom, vänster hand till höger fot. Upprepa.

\"\"

\"\"

Ovan hindu pushups. Stå som ett upp & nervänt V (bilden överst till vänster). För överkroppen nära mattan, utan att sätta i armarna i mattan. Tryck dig upp på raka armar (bilden nederst till höger). Börja om från början. Triceps får jobba hårt i denna övning.

Nedan vanliga burpees.

\"\"

\"\"

Ovan omvänd armhävning. Ligg ner på mattan. Släpp händerna från mattan. Sätt sedan i händerna & tryck dig upp till plankposition på raka armar. Håll emot på nervägen.

Nedan planka med jumpingjacks. Stå i plankposition på raka armar & hoppa in & ut med benen. Kroppen ska hållas rak & i samma position hela tiden, det är bara ben & rumpa som jobbar.

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons