Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Kvargglass

Jag fullkomligt älskar att göra egen glass för det blir så gott. Oftast är basen frusen banan som jag har frysen full av. Den här varianten är dock gjord på kvarg. Jag hittade ett recept som lät gott och med några få förändringar så blev det perfekt. Den passar bra till kaffet eller som mellis, eller varför inte en kombination. Det är det bästa jag vet att få till något gott och mättande till fikat så det även blir mellis. Det här receptet blir en liten bytta glass som jag förvarar i frysen. Perfekt att ha lite nyttiga godsaker i frysen att ta till vid behov. //Lina

\"kvargglass\"

Kvargglass

250 gram naturell kvarg
1 avokado
En uns vaniljpulver
250 gram frysta bär (jag tog hallon)

Mixa allt och häll upp i en bytta. In i frysen så det stelnar och du lan göra kulor. Vill du ha det mer som mjukglass går det utmärkt att äta direkt. Njut!

 

\"kvargglass\"

 

\"kvargglass\"

 

\"kvargglass\"

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons