Life in a happy way
Hälsa & Fitness
LöpningVickan

Det spritter i kroppen…

Först körde Kalla en mil på tv (ja, alltså på skidor i tv!). Sedan sprang jag en mil i det kalla vädret. Bra söndagskombo! Ännu en magiskt vacker löprunda i vinterlandskap. Sagolikt även idag, med dimma över fälten, kristallig snö på högre grässtrån & lite knarr under fötterna. Jag hade solen i ansiktet nästan hela rundan. Jag bara sög åt mig solljuset & energi! Jag trodde att jag var en riktig sommarlöpare, men det tar jag tillbaka. Varje årstid har verkligen sin charm!! Jag har aldrig sprungit så här mycket på vintermånaderna tidigare & jag älskar verkligen att man kan löpa utomhus heeeela året om! Jag önskar att alla människor får känna denna känsla som jag hade under rundan idag. Det spritter i kroppen & det känns som att jag orkar hur mycket som helst. Jag känner mig ”odödlig” & är lycklig från topp till tå. //Vickan

 

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar