BLOGGMENY
Löpning

När benen dansar fram

Sol & 19 grader – efter jobbet! Hela kroppen spritter av glädje! Eftersom jag valde att springa veckans första runda i skogen, var det mest skuggig löpning. Men på några ställen tittade solen genom trädkronorna & vindarna var varma & somriga! Livskvalité på hög nivå!

Målet med rundan var att försöka hålla ett så jämnt tempo som möjligt alla 6 km. Det gick skapligt & jag höll mig inom 10 sek marginal på alla dryga 6 km. Uppvärmningskilometern fick sätta ribban. Eftersom gps:en i Garminklocka ligger lite efter, så var det ibland svårt att hålla koll. Känslan var att jag sprang lika fort hela tiden, men jag märkte att jag omedvetet hela tiden ökade farten de sista tre kilometrarna. Benen ville så mycket mer, de liksom dansade fram över stock & sten! //Vickan

Jag var liksom “tvungen” att göra ett glädjehopp! Sol & löpning i september är en galet härlig kombo!

Annons

2 kommentarer

  1. Gud vad härligt det ser ut! Jag har precis kommit igång med löpningen (sedan ett par månader tillbaka) och jag älskar det. Roligt att hitta en så härlig blogg att bli inspirerad av. För att citera dig, “livsglädje” är vad det handlar om.

    1. Ja, löpning är livet! Jag har ju bara sprungit i ca 2 år & jag kan inte leva utan det nu?‍♀️?!! Tack för fina ord & härligt att du blir inspirerad!! Kram Vickan?

Lämna en kommentar