BLOGGMENY

Planen idag var ett eftermiddagspass på gymmet, men jag kunde inte förmå mig att träna inne i det fina vädret. Vilken sommarvärme! Ljuvligt ??.  Så planerna ändrades & det blev ett pass hemma i trädgården istället. Underbart att kunna träna i shorts, linne & barfota. Det här har jag längtat efter. Det blev ett crossfitinspirerat pass med både styrka och puls. Ett perfekt pass att köra hemma. Du behöver en skivstång, hantlar eller kettlebells sedan är det bara att köra. Svetthanduk kan behövas ?. Det ryktades om fint väder även imorgon så då blir ju detta pass perfekt för den som är sugen att testa?☀️. Ha en fin fredagskväll! //Lina

Styrka

Pushpress 5 repetitioner x 6 (jag har en skivstång hemma, men det går lika bra med hantlar eller kettlebells). 30 kilo är tanken, men anpassa efter dina förutsättningar.

Kondition på tid (samma vikt på skivstången)

42 pushpress

21 burpees

30 pushpress

15 burpees

18 pushpress

9 burpees


Annons

Lämna en kommentar