BLOGGMENY
LöpningVickan

Fredagstraditionen

Veckan har sprungit iväg & det är redan fredag! Jag älskar ju fredagar, så det gör inte så mycket att veckan har gått fort. Dessutom ligger halva familjen nedbäddade med feber & förkylning, så det är skönt med helg så jag kan pyssla om dem lite extra. Eftersom det fortfarande är mörkt ute när man kommer hem från jobbet på vardagarna, så är mina tidiga fredagar & helgerna extra värdefulla att njuta av för att komma ut i dagsljus. Min fredagstradition är ju att ta ett löppass direkt efter jobbet. Så även idag! Jag fullkomligt älskar det & längtar efter denna stund hela arbetsveckan! Idag var det riktigt varierande underlag & skiftande väder. Allt från fågelkvitter, porlande bäckar & sol till isgata & mulet. Jag lämnade broddarna hemma, men borde haft dem på. Ca 2/3 av dagens 6-km runda var ren is. Lite klurigt att springa i ett sluttande dike för att inte halka… Men oavsett, så var det galet skönt att komma ut i skogen! //Vickan

Annons

Lämna en kommentar