Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Cirkelpass v. 39

Alltså detta med cirkelpass, det är så himla kul! Har ni inte provat så bara måste ni! Att sedan kunna köra det med en lika träningstokig vän är pricken över i:t. Att peppa varandra att ta i lite mer eller köra lite snabbare, att inte låta den andra ge upp – underbart. Vi gillar båda att bli sådär genomsvettiga & totalt slut i kroppen för några minuter. Den känslan uppnår man verkligen med våra cirkelpass – om man vill. Allt har ju att göra med hur mycket man tar i & kämpar. Veckans pass blev en extra utmaning för ben & rumpa. Hoppas detta kan inspirera inför kommande veckas träning. Ha en fin vecka! //Vickan & Lina

Cirkelpass:
Toes to ball
Boxjumps
Planka med höft i golv
X-burpee
Kettlebell swing
Skridskohopp

\"Toes

Ovan gör Lina Toes to ball. Spänn magen, tryck ner svanken i golvet & för benen kontrollerat mot bollen ovanför huvudet. Håll emot på tillbakavägen. stanna innan fötterna nuddar golvet & upprepa sedan igen. Nedan gör Lina Boxjumps. Välj en höjd som passar dig. Hoppa upp jämfota på boxen, landa i en djup squat & res dig sedan upp till stående. Gå ner med ett ben i taget. Upprepa. Turas gärna om vilket ben du går ner först med på tillbakavägen.

\"Boxjumps\"

\"Planka

Ovan gör Vickan Plankan med höft i golv. Starta i plankposition på armbågarna. För sedan höften mot höger sida (golvet) & sedan mot väster sida. Nudda inte höften i golvet, utan stanna precis ovanför. Ha en kontrollerad rörelse & spänn magen. Nedan gör Vickan X-burpees. Börja med att hoppa ut i ett X, hoppa ihop grupperat, för att sedan hoppa ut i ett V med benen. Ihop grupperat igen & sedan upp i ett X igen.

\"X-burpees\"

\"Kettlebell

Ovan gör Lina Kettlebell swings. Vik i höften, rak rygg. Ha en vikt på kettlebellen som passar dig. Spänn rumpan i stående. Det är främst rumpa och baksida lår som jobbar. Nedan hoppar Vickan Skridskohopp. Långa hopp sida till sida. Landa på den yttre foten & sätt inte ner den andra foten på den sidan.

\"Skridskohopp\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons