BLOGGMENY
Recept

Lakritsbollar

Härliga underbara lördag som inletts som de flesta lördagar – med träning. Sååå skönt att komma upp tidigt och åka iväg till gymmet. Det är mindre folk samt att man kommer hem tidigt och har mycket kvar av dagen. På helgerna fikar vi ofta hela familjen tillsammans och jag försöker alltid ha nåt förberett till mig. Övriga familjen har ännu inte förstått tjusningen med mina bakverk :). Till den här helgen gjorde jag nyttiga bollar med lakritssmak. De är riktigt goda och jag fullkomligt älskar lakritspulver. Det tar bara ca 5 minuter att slänga ihop. Har ni inte provat att baka med lakritspulver så rekommenderar jag er att prova. Ha en fortsatt trevlig lördag! //Lina

lakritsbollar
Lakritsbollar (ca 15-16 stycken)

2 dl mandelmjöl
8 urkärnade dadlar
2 msk kokosolja
2 tsk kakao
1,5-2 tsk lakritspulver
Kokosflingor att rulla bollarna i

Mixa allt i en matberedare tills det går ihop till en massa. Forma till bollar och rulla i kokosflingor. Njut!

lakritsbollar

 

lakritsbollar

 

lakritsbollar

 

Annons

Lämna en kommentar