Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Gruppträning inför Vårruset

Jag är fylld av energi!!!

Idag var det startskottet för gruppträning inför Vårruset. Ett gäng inspiratörer, med Elmina Saksi i spetsen, höll i första gemensamma träningen inför Vårruset som är den 17 maj i Norrköping. Vi höll till i Ljuraparken. Det kommer att vara kl. 19.00 fem tisdagar framöver. Idag blev det uppvärmning, löpskolning, intervallträning (3 min x 4) – uppdelat i grupper ungefär efter hur snabbt man ville springa, löpstyrka & nedvarvning. En kanontrevlig & givande kväll. Tokgillar att alla kan vara med oavsett bakgrund & ambition. Bra upplagt pass! Jag brukar aldrig träna löpning i grupp, men det var riktigt kul & peppande. Härliga inspiratörer i glada aprikoser löparjackor. Detta pass sponsrades av Oatly, en riktigt god chokladdryck. Tack för en fantastisk kväll alla härliga Vårrusetambassadörer!!

Hoppas att vi ses kl. 19.00 nästa tisdag! Samling vid Coop Risängen (Norrköping). //Vickan

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons