Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Löpning

Äntligen i Örebro

Som jag har längtat efter en löprunda i Örebro! När vi var här tre dagar i somras på fotbollscup, så var ju planen att springa en runda varje dag. Men då vi tillbringade vår tid från 8-18 ute vid de olika fotbollsplanerna i spöregn (alltså det fullkomligt vräkte ner i stort sett hela tiden & regnet kom i sidled…), så var det enda som lockade på kvällarna en varm & torr restaurang i vänners sällskap. Inte ett löpsteg blev det då. Men idag fick jag äntligen till en runda i min gamla studentstad. Jag är här på fördjupningsdagar inom ANDT & passade på mellan dagsprogrammet & kvällens middag att ta en runda utmed Svartån, förbi Örebro Slott, Wadköping, ett varv runt Stora Holmen & sedan Drottninggatan tillbaka till Scandic Grand. Så härligt att springa ur sig lite efter en stillasittande dag med riktigt bra innehåll. //Vickan

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons