Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Minipass med gummiband

Jag körde ett kortare pass med gummiband hemma efter jobbet idag. 4 övningar efter varandra. Jag körde alla övningar 5 gånger. Som ett mini cirkelpass. En riktigt bengenomkörare!! Se film på övningarna på instagram @life_in_a_happy_way. //Vickan

\"\"

Benförflyttning. Ha ett gummiband runt fötterna. Stå i squat, men fötterna nästan ihop. Flytta ett ben i taget, först ut i sidan, ihop & sedan direkt bakåt. Ut till sidan – mitten – bak – mitten. Kör 30 sekunder på varje sida.

\"\"

Squathopp. Stå i en djup squat. Ha gummibandet strax ovanför knäna. Hoppa ut & in med benen. Kör övningen i 60 sekunder.

\"\"

Mountainclimber. Ha gummibandet runt fötterna. Stå i plankposition på raka armar. Lyft ett ben i taget mot samma armbåge. 60 sekunder.

\"\"

Sidoplanka med benlyft. Stå i sidoplanka på vänster armbåge. Ha gummibandet runt fötterna. Sträck ut höger arm & höger ben. För sedan höger ben & höger arm mot varandra. Sträck ut igen. 30 sekunder på varje sida.

\"\"

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons