Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Anmäld till Vårruset

Vad är det som händer med mig?? Jag hade som mål med 2018 att springa en halvmara. Det loppet är jag anmäld till! Sofialoppet fick jag i julklapp av jobbet. Men igår anmälde jag mig till ytterligare ett lopp – Vårruset. Jag är egentligen ingen ”loppmänniska”. Jag vill helst bara springa på känsla & tid är inte lika viktigt för mig. Dock gillar jag folkfesten runt omkring – att så många likasinnade, som älskar löpning, samlas tillsammans. Ytterligare en rolig del i det här med Vårruset är att det är ett gäng ambassadörer med Elmina i spetsen, som arrangerar löpträningar en gång i vecka inför Vårruset. Detta tänkte jag vara med på i år & det startar 10 april. Det ska verkligen bli jättekul! Vårruset i Norrköping är den 17 maj. //Vickan?‍♀️

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons