Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Premiärturen!

Fredag & sol. Vad passar då inte bättre än att ta premiärturen med julklappslöparskorna!?! Mina tidigare Asics är av samma modell, fast fjolårets. Det tog några löprundor för att springa in dem. Sedan dess har de varit fantastiskt bra. Jag tänkte mig först en kort runda, för att känna på skorna. Men de satt som bomull på fötterna & det gick hur bra som helst att springa, så jag sprang lite längre än jag hade tänkt. Nu hamnar även de kanonfina gula Asics Gel-Nimbus 20 (samma modell som jag har) på önskelistan. HÄRLIGT!! Vilken start på helgen! Lyckorus i hela kroppen! Hoppas att ni alla får en härlig & frisk helg! //Vickan

\"\"

\"\"

\"\"

Och så min fredagstradition – #Fredagshoppet!

\"\"

Det var även premiärturen för min nya Apple Watch. Skriver mer om den imorgon här på bloggen!

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons