Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Slamballburpees

Slamball & burpees är två övningar som jag verkligen gillar. Jobbiga & svettiga, precis som det ska vara! Man känner redan när man gör dem att hela kroppen är engagerad & det gillar jag! Man brukar också ofta känna dagen efter att hela kroppen har fått jobba…?!  Genom att lägga ihop dessa två övningar blir det en ny övning – slamballburpees! Genomför en slamball. Lyft en boll med tyngd i (helst utan studs) upp på raka armar ovanför huvdet. Kasta bollen med kraft i golvet. Sedan böjer du dig för att ta upp bollen igen & då hoppar du istället först ut i plankposition med händerna på bollen. Hoppa in med benen igen & res dig upp, lyft upp bollen på raka armar & kasta med kraft bollen i golvet igen. Puls & styrka i samma övning. Testa! Lite hatälsk på denna övning, men mest älsk!! //Vickan

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons