Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Årets jobbjulklapp!

I julas blev det en repris på förra årets julklapp från jobbet – en startplats i Sofialoppet! Bästa tänkbara julklappen! Vi (kollegorna) gör något tillsammans & dessutom går startavgiften helt & hållet till Barncancerfonden eller Cancerfonden. Dessutom får vi springa – vilket jag älskar!! Som ett Kinderegg alltså – tre önskningar i en – tillsammans, för ett gott syfte & att få springa! Julklappen från jobbet passar ju perfekt ihop med julklappen från maken också – nya löparskor från Asics (Gel-Nimbus 20).

Den 6 september kl. 18.00 i Folkparken i Norrköping! Hoppas att vi ses där! HÄR kan ni anmäla er till Sofialoppet!//Vickan

\"\"

Fotot nedan är från förra årets lopp! Min kollega Carolina & jag sprang hela loppet tillsammans & peppade varandra till en tid vi inte hade hoppats på! KUL!

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons