Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Träningsåret 2017

Årets sista dag. Det är många tankar & känslor som kommer upp när jag försöker summera 2017 i huvudet. Lina slutade med life in a happy way i början av juli & sedan dess har jag bloggat & instagrammat på egen hand. Det känns lite tomt att vara själv, men jag har hittat en egen väg. Jag har under sommaren & hösten blivit bättre på att göra hemmaträning. Otroligt skönt att träna direkt när det passar. Jag hoppas kunna fylla på med hemmaträningsmaterial framöver, så att jag kan utföra cirkelpassen även med kettlebells, skivstång & medicinbollar.

\"\"

Life in a happy way fyllde 3 år den 1 november! Läsare & följare på blogg & instagram ökar stadigt & det känns jättekul att kunna inspirera & bidra till att andra känner samma glädje som jag gör när det gäller att träna. Kan jag, så kan du är fortfarande mitt motto. Alla kan & vill inte göra samma sak, men alla kan göra någonting. Det är viktigt att utgå från sig själv & träna utifrån sina förutsättningar & möjligheter, vilket innebär att man aldrig ska jämföra sig med andra. Du är du & det är du bäst på! Jag är jag & det är jag bäst på! Tillsammans är vi dock fantastiska?!!

Jag har tränat 4-6 pass per vecka hela året. Dock hade jag en längre superförkylning i slutet på våren & sedan en i början av hösten, där jag fick avstå träning i flera veckor. Sommarens stora diss var dessutom halsböld, som gjorde att jag inte tränade alls på 4 veckor.

Årets höjdpunkter har varit lyckan efter varje sjukdomsperiod att få börja träna igen! Glädje i kroppen när kroppen orkar & känslan när endorfinerna sprutar är ju så fantastisk!

Jag har fått till massor av löppass, alla härliga på sitt sätt, men några har satt sig i hjärtat & minnet lite extra. Fyra löppass i bergsbyn Thiva (Grekland) när jag var där på utbyte med jobbet, sommarens upptäckslöpningar i Köpenhamn & Amsterdam (Löprunda 1, 2 & 3), Tjörn & Skärhamnhöstdagarna vid Ågelsjön, … Enda loppet jag sprang i år var Sofialoppet. Jag hade tänkt att även springa både min första halvmara & Höstmilen, men båda stoppades tyvärr av sjukdom. I februari bytte jag skomodell, från att ha använt Adidas Supernova Glide i minst 10 år, till att testa Asics Gel-Nimbus 19. Det tog några veckor i nya skorna med lite blåsor & skav, men sedan dess sitter de som ett smäck (de är med mig nästan överallt…)! Mina fredagshopp har dessutom blivit en glad tradition! Testa själva, det går liksom inte att göra ett hopp utan att le samtidigt… Så hoppet i sig ger glädje!

\"\"

Ovan löprundorna i Thiva.

\"\"

Ovan löprundor på bortaplan. Tjörn, Gävle, Köpenhamn, Amsterdam & Sandhamn.

Nedan löprundor på hemmaplan. Alla i min direkta närhet. Älskar mina omgivningar!

\"\"

Några av alla fredagshopp!

\"\"

Hälsa & Fitness hade bloggträff här i Norrköping i april. Det var otroligt kul att att träffa alla andra bloggare & de som jobbar med magasinet Hälsa & Fitness! En fantastisk energigivande inspirationsdag!

\"\"

På måndagar tipsar jag alltid om ett träningspass. Oftast i form av ett cirkelpass. Det har varit mycket uppskattat & jag får många mail & DM från läsare som har testat & som uppskattar dessa passtips! Stort & varmt tack för återkopplingen! Jag är så glad & tacksam att det ger er lika mycket som det ger mig!! 2017 har life in a happy way levererat ca 50 cirkelpass/crossfitinspirerade pass på bloggen. Utöver dessa cirkelpass, så har det tipsats om massor av styrketräningspass & löppass. Kolla gärna runt i de olika kategorierna, så får ni massor av inspiration till träningspass. Under våren tipsade vi även om \”5 favoriter\” i flera olika kategorier.

Det här var mitt träningsår 2017. Året avslutades med en skidveckan i vackra Trysil, där benen fick jobba rejält i all nysnö som kom! Underbar & härlig känsla & upplevelse! Nu ser jag fram emot ett aktivt, roligt & härligt 2018 – med många nya träningsupplevelser & utmaningar.

Hoppas att ni alla får en riktigt trevlig nyårsafton! GOTT NYTT 2018! //Kram från Vickan

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons