Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Million Mile Light & reflexbelt

Idag kom en försenad födelsedagspresent med posten – ett FlipBelt reflective i knalligaste gult & löparlampan Million Mile Light. Ihop med reflexväst + reflexer på alla löparplagg, så syntes jag grymt bra på cykelbanorna ikväll. Jag tränar på att övervinna min mörkerrädsla & idag gick det faktiskt ganska bra. Blev bara lite rädd en gång när det blev lite väl mörkt på ett kort parti under min löprunda. Den lilla löparlampan är ju hur cool som helst! Den är batterifri & aktiveras av rörelse, ”powered by motion”. Ett blinkande ljus kom från lampan under hela tiden som jag sprang. Grymt bra & gav även lite ljus på de mörkaste partierna av rundan. Det är dessutom fem års garanti på lampan. En riktig höjdare! Skulle vilja ha en till mannen & varsin till sönerna också. Vilken grej! //Vickan

\"\"

Se film på länken:

83050720-05B3-45AA-8646-9CC0A9F3BC2C

\"\"

\"\"

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons