Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Utmaning på jobbet!

Igår började Kommunutmaningen – Motionsrace.se. Vi har anmält ett lag & nu gäller det fram till 12 november (min födelsedag!) att samla ihop mycket poäng på fysisk aktivitet & annan hälsa. Fysisk aktivitet har jag fullt av redan, men jag har några personliga mål vad gäller hälsa-biten. Jag har tyvärr kommit in i en period där jag sover dåligt & äter mer socker än jag önskar. Så nu är målet att sova 7 timmar/natt (=gå & lägga mig i tid & inte dricka kaffe sent på kvällen!) samt att ha sockerfria dagar (=avstå godis & fikabröd). Dagarna som är träningsfria behöver dessutom innehålla en snabbare promenad för att få till minst 30 minuter aktivitet om dagen. Det här känns peppande & kul! Jag har dessutom gått igenom styrkeövningar för hela kroppen med mina lagmedlemmar (på deras önskemål!!), som de kan genomföra hemma & utan vikter. De känns taggade på att börja träna & det känns jättepeppande att de bad om hjälp att komma igång! På dessa sex veckor som utmaningen pågår, så kommer de ju hinna att känna resultat av styrketräningen! Så spännande! Idag blev det en powerwalk i regnet innan mörkret föll. //Vickan

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons