Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Energirunda till Skärhamn

Nu är jag på Hav & Logi, strax utanför Skärhamn igen! Jag var ju här i augusti när vi hade möhippa för min syster. Nu är jag här i två dygn med mina kuratorskollegor & har arbetsdagar. Så värdefullt att få tid till att prata klart om olika arbetsrelaterade uppgifter. Att dessutom ha möjlighet att springa & gå promenader i denna underbara västkustmiljö är fantastiskt. Idag blev det en eftermiddagsrunda till Skärhamn. Det är så vackert här! Blåsigt, men mäktigt vackert! Klippor, låg växtlighet, härlig utsikt, bryggor, fina hus & glittrande vatten. Det ger så otroligt mycket energi att vara i denna miljö & att få ta ett break & springa ur kroppen. En av mina vackraste rundor jag sprungit. Kärlek till livet!!! //Vickan

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons