Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Det blev en hiss!!

Dissen blev till hiss!! Jag hade dissat FlipBelt innan jag ens testat. Men så har jag hört så mycket gott om FlipBelt, att jag inte kunde motstå att testa. Och vilken tur att man kan ändra sig (eller rättare sagt, man borde inte dissa innan man testat själv – note to myself!!!)! För nu när jag faktiskt har testat första löprundan själv med FlipBelt, så vill jag istället hissa det?. Mobilen & nycklarna hade perfekt plats. FlipBelt skumpade inte & satt skönt hela rundan. Det stod att det skulle sitta på höfterna. Mitt åkte dock upp ovanför rumpan baktill, då jag har ganska stor svank. Men det gjorde absolut ingenting. Det satt bra där & kändes knappt inte av alls. Jag behövde inte röra eller dra i FlipBelt alls. Det satt där det satt?! I helgen ska jag springa ett långpass & testa med vattenflaska i FlipBelt. Det ser jag verkligen fram emot & att slippa ha en flaska i tightslinningen! //Vickan

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons