Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Sista sommarlovsdagen…

Idag är det min sista dag på sommarlovet. Det känns alltid lite tungt denna dag… Jag gillar verkligen mitt jobb & kan längta efter vissa delar. Men jag älskar mer lediga dagar, löpning innan frukost som äts i solen på altanen, ta dagen som den kommer, mycket tid med familjen, vara aktiv & hinna med det jag har lust med! Lina har dessutom bestämt sig för att inte bara ta en paus i bloggande, utan för att sluta. Det känns jättetråkigt, men det är ett beslut hon har tagit. Vi kommer att träna tillsammans även framöver, när det passar våra gemensamma aktiva kalendrar.

Min favoritmil fick starta denna dag. Lite tunga ben, men det är väl så när man vet att det är sista gången på länge… Ja, inte sista löprundan såklart – men en löprunda en vanlig vardag innan frukost. Det var helt tyst. Det enda som hördes var min fotisättning, min andning & fågelkvitter. Jag hann få både knallblå himmel & lite molnighet. En riktigt bra runda helt enkelt! //Vickan

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

En kuperad mil! När man är där längst ner i Yxbacken & man redan har sprungit 8,5 km så börjar 1 km stigning ganska brant uppför. När man når toppen går det knappt att andas, men ett leende sprider sig i ansiktet & armarna åker rakt upp i skyn – I did it again!! Underbar känsla, för backen är förjävlig!!

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons