Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Morgonrunda i Köpenhamn

Familjen är ute på en roadtrip. Vi har bokat hotellen, så att det ska vara smidigt att springa centralt på mornarna. Först ut är Köpenhamn. Mannen & jag tog oss en powerwalk, men lite inslag av löpning genom den danska huvudstaden. För någon vecka sedan trodde jag detta skulle vara helt omöjlig, med tanke på att jag varit så sjuk. Men efter klartecken från läkare, känns det underbart att börja aktivera mig igen!! Jag älskar att upptäcka en ny stad genom löpning. Jag älskar att starta semesterdagen med att springa innan frukost. Jag älskar allt som har med löpning på semester att göra. Jag älskar att jag kan springa igen! //Vickan

\"\"

Vackra Nyhavn!! Färgglada hus med olika taknockar & en färgglad springande Vickan?!

\"\"

\"\"

Köpenhamns operahus! Förra sommaren sprang jag förbi Oslos operahus!

\"\"

\"\"

Jag önskar att jag hade haft en morgon till i Köpenhamn. Då hade jag sprungit på vallarna runt Kastellet. Jag hann dock springa en liten bit på Kastellets område. Denna löprunda blev 4,5 km.

\"\"

Uppdatering:

Övriga löpturer under denna roadtrip hittar du här:

Kanallöpning i Amsterdam
Upptäckslöpning i Amsterdam
Löprunda i Vondelpark

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons