Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Sommarlovsmål? – eller INTE?!? ?

Så här skrev jag i utkastet till detta inlägg igår (läs vidare efter MEN, längre ner i inlägget):

Nu börjar mitt sju veckors sommarlov! Underbar & härlig känsla i både kropp & själ. Jag sitter still väldigt mycket i mitt jobb, så att vara aktiv på ledighet känns självklart & fantastiskt för mig! Med anledning av detta har jag två större mål med sommaren.

1. Att göra samma sak som förra året, att gå minst 10.000 steg per dag. Jag mådde så otroligt bra av det. Min ständige följeslagare Garmin Vivofit 3 hjälper mig att hålla koll på stegen.

2. Att springa längre än vad jag gjort tidigare. Längsta runda jag har sprungit är 17,59 km, vilket jag sprang förra sommaren i Trysil. Sommarens mål är att tillsammans med mannen springa en 2-milsrunda. Eftersom att jag varit mer eller mindre borta från träning i drygt fyra veckor, så har jag lite att ta igen på löpfronten. Men ingenting är omöjligt & jag har ett pannben som hjälper till. Hoppas bara att kroppen håller…

Mål är till för att sträva mot. Jag hoppas att jag kan uppfylla mina sommarmål 2017!

MEN, så blev jag jättedålig i natt med hög feber & halsont utan dess like. Svullnade upp utanpå halsen på höger sida. Jag fick en akuttid direkt på vårdcentralen idag & där konstaterade de att jag har halsböld! Aldrig hört talas om innan, men det är typ steget efter halsfluss. Jag mår riktigt risigt!! Så helt plötsligt ändrades sommarmålen. Nu är det fullt fokus på att bli frisk & att de förhoppningsvis inte måste skära i halsen. Jag har just påbörjat en dunderkur med penicillin. Igår gick jag mina 10.000 steg, men nu några dagar framåt är det helt omöjligt. Så där sprack mål nr 1. Ironiskt nog kom bilden på längsta löpning upp i Timehop-appen idag. Alltså ett år sedan extakt jag sprang 17,56 km. Mitt mål nr. 2 känns också utom räckhåll just nu, då planen med att trappa upp löpningen redan har fått läggas åt sidan.

Det blir inte alltid som man tänkt sig… Först & främst är det fullt fokus på att bli frisk! Sedan får jag se vad jag kan & vad jag orkar med! Det blev verkligen inte en start på mitt sommarlov som jag hade räknat med. Känns riktigt riktigt surt just nu, men snart vänder det hoppas jag! //Vickan

\"\"

Gårdagens mål uppfyllt!

\"\"

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons