Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Armhävningar med en twist

Välkommen härliga underbara helg! Mitt fredagsfys är redan avklarat så nu är det bara myset kvar. Dagens träningspass avslutades med lite armhävningsutmaningar. Jag testar utmaning på utmaning… finns det något roligare än att fixa något man för bara något år sedan trodde var omöjligt?!

Armhävningar är en jättebra övning som tränar många muskelgrupper. Både axlar, bröst, triceps, rygg & mage får en ordentlig utmaning. En armhävning kräver anspänning i hela kroppen. Det är ju även en övning som kan utföras överallt, perfekt för hemmaträningen. Jag har jobbat mycket på mina armhävningar, vill man bli bättre på något krävs övning. Från att ha kört dem på knä till där jag är idag har tagit sin lilla tid, men det har varit så värt det.

Jag försöker tänka utanför boxen när jag kör armhävningar, det är både roligare & ger kroppen en extra utmaning. Dagens varianter tränar både styrkan & balansen. Armhävningar kan varieras i all oändlighet känns det som. Prova gärna de här varianterna & se vad du tycker! Eller skippa bollarna & kör bara armhävningar vilket också är kanonbra! Ha en fin fredagskväll! //Lina

\"\"

Det här är första gången jag kör med hårda bollar. Innan har jag bara testat med mjukare bollar som inte rullar iväg lika lätt. Det gick ju vägen!

\"\"

Eftersom jag fixade övningen ovan tog jag bort en boll. Det blev genast mer vingligt och här fixade jag bara ett par stycken. Här finns stor utvecklingspotential?.

\"\"

På tal om saker som var omöjliga för ett år sedan. Jag testade även den här övningen & det funkade! Leendet avslöjar lyckan jag kände!

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons