Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Bloggträff

Idag har vi varit på vår första bloggträff med Hälsa & Fitness. Dessutom var det med några bloggare från Fitness for Men. Vi höll till på ganska nyöppnade IFK Performance Center här i Norrköping. Dagen började med lite mingel & det var kul att få träffa alla de andra bloggarna live, inte bara genom bloggarna & Instagram. Vi tränade tillsammans & körde uppvärmning med Pischa & sedan ett cirkelpass á la Life in a happy way! Efter en snabb dusch fick vi göra en 3D bodyscan med hjälp av Joel. Kul!! Vi åt en mycket god lunch från Hälsofreak gemensamt, samtidigt som vi fick höra lite mer om Dohi & alla bloggarna. En stor lycka var dessutom att vi alla fick varsitt par Salmingskor. Vi valde båda två Salming Distance & testade dem direkt. Kanonjättesköna & färgglad! //Vickan & Lina

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Denice väljer bland alla goda bars från GreenMachine.se.

\"\"

Joel på IFK Performance Center hjälpte oss med 3D bodyscanning. Kul & häftigt att för göra det.

\"\"

Vi åt fräsch & god räksallad från HälsoFreak!

\"\"

En välfylld goodiebag från Barebells, Abilica, Celsius, Weleda, Pandy Protein & MyMuesli.

\"\"

Tack för en mycket trevlig förlängd förmiddag på IFK Performance Center!!

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons