BLOGGMENY
LinaLöpning

Uppladdning inför efterlängtad premiär!

Idag laddar vi för allsvensk premiär. Som vi har längtat! Vår familj är en av de största supportrarna till stadens allsvenska fotbollslag. Det kanske syns på vissa bilder (mugg, mössa osv) ?. Jag laddade med backintervaller på förmiddagen. Det blev mitt andra löppass för veckan vilket inte hör till vanligheterna. Eftersom jag körde backintervaller så blev det en bra kombination av kondition & extra styrka för benen. Efter lite uppjogg så spurtade jag uppför en inte så brant, men lång & väldigt seg backe 10 gånger. Vilken kontrast från fredagens löppass där jag körde en 7 kilometera i behagligt tempo. Idag var det nästan blodsmak i munnen ?. Men jag älskar kontrasterna & att variera löpningen. Efter intervallerna körde jag lite boxjumps på en perfekt sten som jag sprang förbi. Sedan varvade jag ned med att jogga hem & avslutade med lite yoga. Nu känner jag mig redo för att heja fram laget i mitt hjärta till vinst. Ha en fortsatt fin söndag! //Lina

Perfekt att utnyttja naturen för lite extra träning för benen.

Lycka efter att genomfört 10 intervaller, ville ge upp efter 5. Bakom mig är sista halvan av backen.

Annons

Lämna en kommentar