Nice Cream med choklad- och pekansmak
Nice Cream är en riktig favorit. Jag ser alltid till att ha lite bananslantar i frysen. Det är perfekt att skiva och frysa in bananerna när de börjar bli lite övermogna. Sedan är det bara att ta fram när man blir sugen på lite nyttigare glass. Smakerna går att variera i oändlighet bara du har en bra bas, som i det här fallet är fryst banan vilket ger en härlig krämig glassig konsistens. Nyligen gjorde jag den här varianten med choklad- och pekansmak vilket blev jättegott. Glassen är godast att äta nygjord. Gott som lite lyxigare mellanmål eller till fikat! // Lina
Nice Cream med choklad- och pekansmak (cirka 2 kulor)
1 frusen banan i bitar
1 färsk urkärnad dadel (kan uteslutas)
1 tsk kakao
5-6 pekannötter
Mixa allt i en matberedare till en slät krämig glass. Lägg upp i skål och toppa med vad du önskar. Njut!