Lina Träning - Styrka

Me vs Me

Det kommer alltid att finnas någon som är snabbare, starkare, smidigare, någon som kan göra fler chins och någon som äter mer hälsosamt än mig. Därför jämför jag mig inte med andra och slösar onödig energi. Jag vet ju heller inget om deras förutsättningar och mål. Mina mål och förutsättningar har jag dock koll på så där lägger jag min energi. Jag tycker uttrycket “look in the mirror, that’s your competition” är ett så bra citat. Så tänker jag runt min träning och kost – hon jag ser i spegeln är den som kan få mig att utvecklas . Att sedan kunna inspireras (till och med imponeras) av andra som tränar är något helt annat tycker jag. Det är en viktig del i min egen utveckling, men jag jämför mig inte med dem. Det är just det vi vill med vår blogg! Inspirera alltså! Därför tänkte jag bjuda på ett tips på hur du kan variera dina squats ?. I dag körde jag ett benpass på gymmet. Jag har alltid med någon variant av knäböj i mina benpass och idag var det front squats. Jag drog ned lite på vikten och körde istället med paus i bottenläget. Ned på 3 s, stanna i 3 s och pressa upp. 5 x 8 repetitioner av dem känns ordentligt i lår och rumpa kan jag lova. Testa och se vad du tycker! Sedan blev det lite komplementövningar och en plyometrisk övning som avslut – se videon sist i inlägget. Den är inte att leka med ?. Ha en fortsatt fin torsdagskväll! // Lina


Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Ingela
  31 mars, 2017 at 09:18

  Tycker det är så himla kul att ha lite koll på er blogg! Blir inspirerad och får nya ideer. Dock genomförs inte allt, men kul ändå! Bra recept också. Jag håller med om att man ska träna för sin egen skull, utmana bara sig själv. Skulle aldrig jämföra mig med hur min 17 åriga dotter tränar,eller någon annan..Min man säger att “du är den enda jag vet som lyckas träna 4 eller 5 dagar i veckan, utan att ha ett egentligt mål, mer än att må bra. Ska inte springa en viss sträcka på en viss tid, inte lyfta en speciell vikt innan ett datum osv. Bara för att det är så himla roligt och att må bra!”
  Ja, det känns ju faktiskt toppen! Happy friday på er!

  • Vickan och Lina
   Svara
   Vickan och Lina
   1 april, 2017 at 12:41

   Tack för de fina orden! Vad underbart uttryckt “bara för att det är så himla roligt att må bra”. Huvudet på spiken ??. Ha en fortsatt fin lördag! //Lina

  Lämna en kommentar