Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Smoothie

Ett enkelt & fantastiskt gott mellanmål, komplettering till frukost, direkt efter träning, som något gott på kvällen eller när som helst faktiskt… En smoothie kan varieras i oändlighet & det går lätt att hitta varianter & smaker som passar alla i familjen. Jag varierar också mina smoothies en hel del, men en av mina favoriter är denna. //Vickan

\"\"

Smoothie
1 banan
vaniljyoghurt
frusna hallon
kiwi

Ner med allt i en blender eller mixer & kör tills det blir en slät smet. Häll upp i ett glas & drick gärna med ett sugrör.

\"\"

\"\"

\"\"

Efter träningen igår behövde jag något direkt när jag kom hem. På två minuter fixade jag denna smoothie & det var fräscht & gott innan jag hoppade in i duschen.

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons