Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Fartlek i motvind

Jag älskar helger av många anledningar, men en av de bästa anledningarna är att jag kan träna på morgonen eller förmiddagen! Idag blev det fartlek på en av mina milrundor. Denna runda både börjas & avslutas med asfaltslöpning, så det blev perfekt att köra fartlek på mittenpartiet med grusväg. Dock är det öppna fält på båda sidorna av grusvägen, så motvinden blev ytterligare en utmaning i fartleken. Men jag bangar inte för utmaningar & älskar när pannbenet får hjälpa till lite ?! Att avsluta en milrunda med 1 km backe uppför är inte heller att leka med. Vi bor högst upp på ett \”berg\”, så springer jag på asfalt måste jag alltid avsluta med denna uppförsbacke. Kanske därför jag gillar skogen mer… ?, även om skogen där vi bor är mycket kuperad. //Vickan

\"\"

Nya löparjackan SS17 Imotion Printed jacket från Newlinesport är jag riktigt nöjd med. Skön resår i ärmsluten, ingen luva, formsytt vid halsen & reflexdetaljer. Passformen är perfekt till mig.

\"\"

Vet inte hur många foton jag har på denna vy. På något sätt älskar jag den… Och snart är det vackrare, när det har växt upp på fälten.

\"\"

\"\"

Ytterligare en vy på denna runda som jag älskar (& som fotas ofta…). Så centralt, men ändå på landet…

Jag har ju numera som \”tradition\” att göra fredagshoppet. Fredagens hopp finns på Instagram: @dahlarnablogg. Idag blev det ändå ett glädjehopp, eftersom löpning gör mig så glad ?!!

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons