Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Vi vann en PT Duo-timme!

Idag har vi startat dagen på bästa tänkbara sätt. Lina vann en PT Duo-timme till oss hos Ztrongway via en tävling på Instagram. Vi hade skickat in lite info om oss, våra mål & tankar kring träning innan vi träffades, men vi hade verkligen ingen aning om vad som väntade oss när vi i morse, kl. 08.45, knackade på dörren hos Ztrongway i centrala Norrköping. Vi möttes av Mette, som vi gillade från första stund! Vilken inspirerande & kunnig tjej! Tack Mette & Ztrongway för en fantastisk PT Duo-timme!!

Vi tränade rörlighet, styrka & puls. Hela kroppen fick verkligen jobba & det var otroligt lyxigt att ha någon bredvid sig som peppade & kunde rätta till eller säga åt oss att sträcka armen lite mer, andas & räkna antal gånger vi gjort övningen.

Efter uppvärmning fick vi köra dessa övningar:
BU-press & Sots press (bild 4)
Utfall bak och utfall fram & landa på en box
Burpee med armhävning på skivstång & chins med bred fattning (bild 5 & 6)
Fällkniv med rullning

Vi gick båda två med ett stort leende, trötta kroppar & glada hjärtan från Ztrongway. Hela vägen hem i bilen pratade vi glädjefyllt om morgonens pass. Det är ju precis så man ska känna efter ett träningspass – glädje! Life in a happy way helt enkelt!! //Vickan & Lina

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons